about

Stel je eens voor dat je thuis vanuit je eigen plek zelf aan de slag kunt met het maken van een krans. Je leert alle ins en out over de materialen die je kunt gebruiken. De technieken en verschillende soorten kransen. Daarnaast heb je toegang tot de exclusieve webshop voor cursus leden. Die toegang is onbeperkt. Dus ook wanneer de cursus is afgelopen blijf jij exclusieve toegang houden. 

De cursus is volledig online en duurt een week. je begint met alle basisinfo, waarna je zelf kunt bestellen en daarna zelf aan de slag kunt. De laatste module is een bonusmodule. 

Wat je kan verwachten:

MODULE 1
Deze dag is de basis van de cursus. Ik ga je uitleggen wat we gaan doen en wat je allemaal nodig gaat hebben. En daarnaast waar je dat kan vinden. We bespreken welke soort kransen er zijn, welke materialen krans en welke soort bloemen. We maken een opzet voor een moodboard en ik laat je zien hoe ik me laat inspireren.

MODULE 2
Deze dag gaan we nader naar de moodboards kijken. Wat voor soort krans wil je graag maken en welke soorten bloemen e.d. heb je daarvoor nodig. De gedroogde items zijn op te delen in verschillende categoriën die in deze module besproken worden. Vandaag is de dag dat je de items gaat bestellen. 

MODULE 3
Een inspiratierondje. Wat voor soorten kransen zijn er. Welke verschillende basissen kun je gebruiken en hoe ga jij dit verwerken in je eigen krans. 

MODULE 4
De dag dat je daadwerkelijk je krans gaat maken. Ik neem jullie stap voor stap mee in het proces van het maken van een krans. 

MODULE 5
Feedback module. Ik ga feedback geven op de gemaakte kransen zodat die helemaal gaat zijn zoals je wilt en je er jaren lang plezier van kunt hebben. 

MODULE 6
Bonusmodule: VERRASSING!