Veelgestelde vragen

Waar kan ik de cursus volgen?
De cursus is te volgen op een afgesloten instagram account. Nadat je de bestelling hebt geplaatst krijg je een betaalbevestiging. De cursus start 27 april, enkele dagen daarvoor krijg je een mail met instructies waar en hoe je het account kunt gaan volgen. De cursus duurt 6 dagen en is in totaal 30 dagen beschikbaar.

Hoelang ben ik met de cursus bezig?
De eerste 3 modules duren gemiddeld 15-20 minuten per dag. Module 4 is de module waar je echt aan de slag gaat. Dit zal ongeveer 2-3 uur duren. de overige 2 modules duren weer ongeveer 15-20 minuten.

Hoelang is de cursus beschikbaar
Mocht je niet meteen vanaf de eerste dag in kunnen stappen bij de cursus dan kan je altijd op een later tijdstip de modules terugkijken. Alles wordt opgeslagen in de highlights van instagram en alle informatie op het account blijft 30 dagen beschikbaar. Daarna wordt je van het besloten account verwijderd. 

Wat is het verschil tussen een basispakket en geen pakket?
Bij het basispakket bestel je een pakket van een al bestaande krans. Dus je besteld de precieze materialen en gaat een voorbeeld reproduceren. Kies je ervoor om helemaal zelf aan de slag te gaan dan kan je alles bossen etc. zelf los bestellen. Houdt er rekening mee dat je dan qua prijs wat hoger uit zal komen omdat niet alles precies is afgemeten, maar het voordeel is wel dat je er later nog andere dingen mee kunt maken. 

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten zijn 6,95 euro voor een gewoon pakket met een ring en losse bosjes, mocht je ook lange artikelen zoals pluimen willen bestellen dan zijn de verzendkosten 9,95 euro. 

Wat is de levertijd?
De levertijd van de los te bestellen artikelen zal 1-2 werkdagen zijn. Ik hoop dat jullie alles meteen de volgende werkdag ontvangen. Mocht blijken dat dat niet zo is dan kan ik in overleg met jullie besluiten de volgende module 1 dag later te starten zodat je meteen live met je spullen aan de slag kunt. Bij het bestellen krijg je altijd een track and trace code meegestuurd waarmee je je pakket kunt volgen. Alle artikelen worden geleverd vanuit een extern magazijn. Het is niet mogelijk om items af te halen.